Soutěž Chořelice

Konečně doma, tím teda myslíme závody u nás v Chořelicích – 14.9.2019.


Už od rána jsme pracovali na tom, abychom zajistili našim závodníkům ty nejlepší podmínky pro jejich požární útoky. Jako první začali naši nejmenší tudíž přípravka – letos jsme přivítali dvě družstva – to naše z Chořelic, a ještě z Ješova. Nejmenší to zvládli na jedničku. Tím pádem doufáme, že v nich zalíbení pro hasičský sport setrvá i nadále.

  
Poté na řadu přišli mladší a starší žáci. Všechny týmy se s útoky porvaly statečně, ale vyhrát mohl pouze jeden. U mladších žáků zůstalo vítězství doma – takže SDH Chořelice, u kterých se zastavila časomíra v čase 20,69. Co se starších týče, tak si vítězství odvezli do Měrotína, který skončil s časem 17,58. 


Je již tradicí, že se u nás koná soutěž veteránů.  Zde s výborným časem 25,81 skončilo na prvním místě domácí družstvo. Hned vzápětí byli veteráni z Červenky a bronzovou příčku brali veteráni z Černovíru.


Letos se konal nultý ročník mužů a žen. Na start se postavilo 5 týmů mužů a 2 týmy žen. Co se týče mužů, tak první místo si odvezli muži z Radíkova, kteří rovnou vytvořili rekord dráhy, a to v čase 15,61.  Druhé místo putovalo do Myslechovic za čas 16,67. A teď se prosím pohodlně posaďte, protože to vypadá, že se konečně naše píle vyplatila. Po menší změně v naší sestavě, jsme si vytvořili na naší dráze nový osobní rekord v čase 16,72 a tudíž bereme třetí místo. Co se týče žen, tam se na prvním místě umístilo družstvo z Mladče s časem 18,56 a na druhém místo ženy z Polomí s časem 21,82.


Nezbývá nám než poděkovat všem týmům, které přijaly naše pozvání. Také děkujeme všem za sponzorské dary či za jakoukoliv jinou práci v den soutěže. Doufáme, že se nás tu příští rok sejde ještě o krapet víc než letos. Věříme, že jste si závody užili a že se tu potkáme i příští rok.


Hasičskému sportu třikrát zdar!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *